Google+ Followers

Tuesday, 19 March 2013

A Day to Remember

Hari nih aku berhenti kerja . Hampir kene simbah dengan lemak ayam kot semalam .. Diorang cakap itu tradisi KR... Supaya aku datang balik . Pala hotak die . haha . Tadi aku bukak radio , terkeluar iklan kenny rogers .. :p. Apa nih .

Sunday, 17 March 2013

hee

Di Kenny Rogers ,
Customer : Itu sajalah . Ice water satu .
Me : Kite tak caj ice water . So you want two ?
Customer : Oh boleh .
Me : Saya tahu

Saturday, 9 March 2013

Blasted

Rasa nye kalau aku lelaki ,boleh kene belasah dengan customer tadi . Memang ah customer datang tuh rezeki . Tapi bila staff kurang ,semua 'berurut' kat rumah . Memang hancur ah .. Ini lambat itu tak de .

Friday, 8 March 2013

PLKN di Kenny Rodgers

Hari ni aku kerja smpai nak terbongkok pun ada . Angkat pinggan macam Big Show .

Thursday, 7 March 2013

Toink

Customer : Hmm dik , T-passion nih masam eh?
Me : Saya tak pernah rasa...    

Sunday, 3 March 2013

Tulus

Group meeting ,
Manager : Since our Golden Fortune promotion will end at 10th March , you must suggest our customers to choose the Golden Fortune if possible . 
Staff : ( Muka boleh dipercayai )

On the Floor : 
Customer : Ini Golden Fortune sama ini Quarter Meal apa beza ah .
Me : Bezanya Golden Fortune ada sauce baru . Tak sedap .
Customer : Nasib baik ah moi . 



Sunday, 17 February 2013

Odd

Lawak customer nih , , Dia mntak no ice tapi air dia ada ais krim .. ha ha !